Det er svært mange fjellturer og topper du kan gå fra Turtagrø Hotel. Kjente topper som Fanaråken 2068 moh er en fin dagstur tur/ retur Turtagrø på godt merket sti. En litt mer luftig og alpin tur er Store Soleiebotntind 2083 moh som starter fra Tindevegen, fem minutter med bil fra Turtagrø. En mindre kjent, men lang og spektakulær tur går fra Turtagrø til Stølsdalen og så ned til Ormeli. Turmuligheten er uendelige. 

Sveitservillaen fra 1888 er herlig og sjarmerende. Her bor du tett på historien i samme omgivelser som fjellpionerene som klatret i Hurrungane på slutten av 1800-tallet!

Rommene har køyeseng, og du kan ta med egen lakenpose. Ønsker du litt hotellkomfort kan du leie sengetøy og håndkle hos oss. Det er felles dusj og toalett på gangen, og du har egen vask på rommet. Er klærne våte har vi to store tørkerom i 1. etasje, fritt tilgjengelig. Du får selvsagt også tilgang til gratis wi-fi og parkering.

Restauranten er i Hovedhuset. Her serverer vi full hotellfrokost. Gratis kaffe og te er inkludert under hele oppholdet og kan nytes i fjellbiblioteket eller i peisestuen. Ønsker du middag serverer vi en treretters middag som kjøkkensjefen komponerer etter sesongens råvarer.

Overnatting
2- sengs rom med full hotellfrokost: kr 780,- per person
2- sengsrom med full hotellfrokost og 3 retters middag kr 1.510,- per person
4 - 6 sengs rom med full hotellfrokost: kr 650,- per person
4 - 6 sengs rom med full hotellfrokost og 3 retters middag kr 1.380,- per person
Ingen ting er som å nyte kveldssolen og utsikten til fjellene fra en av balkongene i Sveitservillaen etter en lang tur. Ta med deg vennegjengen på eventyr i Hurrungane!