påsken 2023  

Åpne føringsturer påsken 1.-10. april

Ønsker du turfølge? Vi har turer med fjellførere lørdag 1. – mandag 10. april. Da går du tur i en liten gruppe på 6 personer pluss føreren. Svært gunstige priser på turene. 

påsken 2023  

rabatt første del av påsken

Første del av påsken, fra og med fredag 31. mars til og med tirsdag 4. april, er det 20 % rabatt på dobbeltrom med halvpensjon i hovedhuset.

påsken 2023  

fotokurs på topptur 31. mars – 2. april

Vil du lære å ta bedre bilder på topptur? Topptur og turbilder går hånd i hanske. Spesielt om turen går ut fra Turtagrø Hotel og inn i majestetiske Hurrungane. Å ta gode og unike turbilder er likevel en kunst flere vil lære mer om. Derfor arrangerer vi kombinert fotokurs og guidede toppturer over tre dager i begynnelsen av påsken med Hans Kristian Krogh-Hanssen og Sverre Hjelmeland. 

påsken 2023  

Skred- og toppturkurs påsken 1.-5. april

5 dager med toppturer i spennende terreng og områder som krever relevant vurdering med skredlære og vegvalg i brattere terreng.

påsken 2023

innføring i topptur påsken 1.-3. april

Dette kurset er for deg som er helt fersk på randonne-ski. På kurset lærer du om skiutstyr, skredutstyr og forskjellig teknikker slik at du enklere og sikrere kan komme deg opp og ned fjellet . Du går i en liten gruppe på 6 personer pluss føreren.

påsken 2023

fotoutstilling av krogh-hanssen

Den anerkjente skifotografen Hans Kristian Krogh-Hanssen holder salgsutstilling på Turtagrø i vår.  
 
påsken 2023

kunsten å finne god snø 4. april

Tirsdag 4. april holder tindevegleder Sverre Hjelmeland ein liten foredrag og spørsmålsrunde omkring temaet kunsten å finne god snø. Kva skal ein sjå etter? Korleis tenker ein som har det som yrke å finne dagens beste snø?
påsken 2023  

påskequiz 6. april

Skjærtorsdag har vi alltid påskequiz i kjellerstuen. Ta med venner til et godt lag,  

påsken 2023  

filmvisning 7. apr ”Ferden til Tseringma”

Høsten 1971 la tre norske fjellklatrere ut på ”Ferden til Tseringma 1971” – en ’anti-ekspedisjon’ til Himalaya. Dei ville leve ’brattlandskunst’-liv i store høyder, gjøre seg kjent med sherpakulturen og forsvare denne minoritetsgruppens hellige fjell mot den økende tungtrafikken av klatrelandslag fra verdens industri-vekst-land.  

påsken 2023  

oppkjørte langrennsløyper

Langrennsløypen over Sognefjellet i påsken er spektakulær. Løypen starter ved Huldehaugen, bare noen minutters bilkjøring fra Turtagrø på ca 1200 moh. Så går løypen forbi Sognefjellshytta mot Krossbu på østsiden av fjellet.

påsken 2023  

musikk og grilling 8. april

Påskeaften blir det musikk og grilling på trappen på ettermiddagen (litt væravhengig)  

Konsert Fay Wildhagen på Turtagrø Hotel
 påsken 2023  

Fay Wildhagen Konsert 8. april

Det blir som i fjor konsert med Fay Wildhagen med band i kjellerstuen på Turtagrø Hotel. Dette er årets høydepunkt. Vi kan garantere en magisk opplevelse. Konserten er forbeholdt boende på hotellet.

vinter 2023  

Åpne føringsturer 21. – 23. april

Ønsker du turfølge? Vi har turer med fjellfører fredag 21. – søndag 23. april. Da går du tur i en liten gruppe på 6 personer pluss føreren. Svært gunstige priser på turene. 

Vinter 2023  

quiz 22. april

Vi arrangerer påskequiz i kjellerstuen. Ta med venner til et godt lag,  

Vinter 2023  

Åpne føringsturer 28. april – 1. mai

Ønsker du turfølge? Vi har turer med fjellfører fredag 28. april –  mandag 1. Mai. Da går du tur i en liten gruppe på 6 personer pluss føreren. Svært gunstige priser på turene. 

Vinter 2023  

SkiFilm «Skiing among the Giants» 29. apr.

Vi får besøk av guttene bak skifilmen Divine Playground. De har laget en egen skifilm som viser rå storfjellkjøring fra vår egen bakgård.

festival highcamp teltere turtagrø
Vinter 2023  

HigH CAMp Turtagrø 4.-7.mai 2023

High Camp Turtagrø er den originale toppturfestivalen og ble arrangert for første gang i 2001. Bli med på 4 dager med toppturer, kurs, foredrag, film, konserter og fest. Billettene legges ut for salg 12. desember.  

Vinter 2023  

Åpne føringsturer 12.-14. mai

Ønsker du turfølge? Vi har turer med fjellfører fredag 12. april – søndag 14. mai. Da går du tur i en liten gruppe på 6 personer pluss føreren. Svært gunstige priser på turene. 

17mai frokost turtagrø
Vinter 2023

17. mai-frokost

Velkommen til oss på 17. mai! Hva er vel bedre enn å feire i fjellheimen og kanskje ta en topptur i etterkant? Det vil bli servert tradisjonell frokostbuffet med blant annet rømmegrøt, røkelaks, eggerøre, spekemat og ost. Det mulig å bestille noe sprudlende i glasset.

17mai frokost turtagrø
Vinter 2023

17. mai-middag

Vi serverer en 3-retters middag på 17. mai. Ta med deg familien til fjellet og feire dagen på Turtagrø Hotel.

Vinter 2023  

Åpne føringsturer 18. – 21. mai

Ønsker du turfølge? Vi har turer med fjellfører torsdag 18. april – søndag 21. mai. Da går du tur i en liten gruppe på 6 personer pluss føreren. Svært gunstige priser på turene. 

Vinter 2023  

Åpne føringsturer 26. – 29. mai

Ønsker du turfølge? Vi har turer med fjellfører fredag 26. april – søndag 29. mai. Da går du tur i en liten gruppe på 6 personer pluss føreren. Svært gunstige priser på turene. 

Vinter 2023  

BREKURS FOR SKIkjørere 26. – 28. mai

Bli med i 2,5 dager på brekurs for skikjørere. Her får du en innføring i hvordan du forholder deg til breer når du skal på topptur! Dette kurset forutsetter at du har minst to dager skredkurs eller tilsvarende fra før, og at du kjører kontrollert på ski i variert føre.   

Vinter 2023  

Singelhelg 26. – 28. mai

I pinsen arrangerer vi singelhelg for alle mellom 32 og 48 år, samt alle som føler de passer i denne aldersgruppa. Det blir fellesfrokoster, fellesmiddager og en lett fottur på lørdag   

sommer 2023  

fjellklatrekurs 21. – 25. juni

Vil du lære å klatre med egne sikringer i fjellet? På 5 dager gir vegledere fra Breogfjell deg en grundig opplæring i bruk av egne sikringsmidler, taulagsrutiner og klatreteknikk.

sommer 2023  

3 topper 4 dager 30. juni – 2. juli

Øk sjansen for å nå toppene i Hurrungane! Tre topper og en valgfri hviledag/ værdag i løpet av fire dager.

sommer 2023  

alpinkurs 22 – 27. august

Det komplette innføringskurset som kombinerer ferdsel på blåis/snødekt bre, fjellklatring og sikring med naturlige sikringsmidler og kameratredning.