program 2024

olav harald ulstein utstilling

Kunstner Olav Harald Ulstein stiller ut bildene sine på Turtagrø Hotel hele sesongen. Salgsutstillingen viser bilder fra Hurrungane og Jotunheimen. Ta turen ned i kjellerstuen og studer bildene i ro og fred. Her er mange kjente fjell du kanskje har vært på eller drømmer om å bestige.

sommer 2024 / 19 – 24 august 

alpinT Klatrekurs   

Det komplette innføringskurset som kombinerer ferdsel på blåis/snødekt bre, fjellklatring og sikring med naturlige sikringsmidler og kameratredning.

sommer 2024 / 26 – 31 august 

alpinT klatrekurs   

Det komplette innføringskurset som kombinerer ferdsel på blåis/snødekt bre, fjellklatring og sikring med naturlige sikringsmidler og kameratredning.

sommer 2024 / 13 september 

fjellforedrag     

Gjennom bilder og anekdoter tar Anders Baumberger oss med på annerledeseventyr i Turtagrøs nærmeste omgivelser i foredraget «Opplevelser med en vri i Vest-Jotunheimen».  

sommer 2024 / 14 – 15 september 

mat for vinteren    

Visste du at både tyttebær og molter frå naturen inneheld konserveringsmiddelet benzosyre? Vekstsesongen i fjellet er kort, og for å kunne nyte vekstane utover vinteren trengs konservering. Konservering kan vere svært enkelt (kjøling), eller meir komplisert (fermentering), og det finst også høgfjellsplanter som kan hjelpe til å halde andre planter ferske (mose).

sommer 2024 / 14 september 

ølsmaking      

Siste lørdag i sesongen har vi som alltid ølsmaking med tilpasset middag. Hvilken ølprodusent som kommer i år er ikke klart ennå, men godt øl og god mat blir. Mer informasjon kommer.    

sommer 2024 / 15 september 

siste åpningsdag   

Siste åpningsdato i 2024 er 15 september.