Sveitservillaen
Tett på historien

Sveitservillaen fra 1888 er herlig og sjarmerende. Her bor du tett på historien i samme omgivelser som fjellpionerene som klatret i Hurrungane på slutten av 1800-tallet! 

Rommene har køyeseng, og du kan ta med egen lakenpose. Ønsker du litt hotellkomfort kan du leie sengetøy og håndkle hos oss. Det er felles dusj og toalett på gangen, og du har egen vask på rommet. Er klærne våte har vi to store tørkerom i 1. etasje, fritt tilgjengelig. Du får selvsagt også tilgang til gratis wi-fi og parkering.

Restauranten er i Hovedhuset. Her serverer vi full hotellfrokost. Gratis kaffe og te er inkludert under hele oppholdet og kan nytes i fjellbiblioteket eller i peisestuen. Ønsker du middag serverer vi en treretters middag som kjøkkensjefen komponerer etter sesongens råvarer.

Sveitservillaen

rom

Vi har to typer rom i Sveitservillaen:

2- sengsrom. Her selger vi seng for seng.  Men vil du ha rommet for deg selv, som et enkeltrom, må du betale for begge sengene. 

4- 6 sengsrom. Her selger vi seng for seng. Du kan bestille en seng, eller alle. 

 

Ingen ting er som å nyte kveldssolen og utsikten til fjellene fra en av balkongene i Sveitservillaen etter en lang tur. Ta med deg vennegjengen på eventyr i Hurrungane! 

FØLG OSS GJERNE

 

 TURTAGRØ HOTEL

6877 Fortun

+47 57 68 08 00

NYHETSBREV