Fra autentisk til high-end

Overnatting på Turtagrø

På Turtagrø kan du overnatte i våre to flotte hus: Det unike og moderne Hovedhuset – eller den klassiske og rimeligere Sveitservillaen. Uansett hvor du bor, er du hjertelig velkommen til å spise godt i restauranten i Hovedhuset – i regi av vår utmerkede kjøkkensjef. Ønsker du å kjøpe halvpensjon inkluderer dette frokost og treretters middag. Nistepakken til dagens turopplevelse smører du selv, og denne kommer i tillegg. Kaffe og te står alltid tilgjengelig på vår buffet, og er inkludert i prisen. Se prisliste her.

HOTELLOPPLEVELSE I

hOVEDHUSET

Hovedhuset fra 2002 er moderne med god standard og bad på alle rom. Den prisbelønte bygningen er tegnet av arkitektene Jarmund & Vigsnæs. Her er det dobbeltrom (selges også som enkeltrom), familierom (dobbeltrom med 2 ekstra senger) og tårnrom (dobbeltrom med ekstra senger på hems).

 

Jarmund & Vigsnæs ønsket å ta naturen inn i rommet da de  tegnet hotellet. Rommene har rene fine linjer og er bygget i naturmaterialer. Det er ingen tv eller andre forstyrrelser på rommet som kan ta opplevelsen vekk fra naturen du befinner deg i. Alle rom har eget bad med dusj eller badekar. Skrivebord og godt med garderobeplass.

ET RIMELIGERE ALTERNATIV

SVEITSERVILLAEN

I Sveitservillaen fra 1888 overnatter du med fjellhistorien tett på. Dette er et rimeligere alternativ med 2-, 4- og 6-sengs rom der du sover i gode køyesenger. Sengene selges seng for seng, så du må kanskje dele rommet med andre gjester.

Du kan gjerne leie sengetøy hos oss eller sove i din egen lakenpose eller sovepose – eller du kan ta med ditt eget sengetøy. Felles toalett, dusj og tørkerom finner du på gangen. Vær oppmerksom på at noen av rommene har orginale vegger fra 1888, og at det er lytt mellom rommene. Når du bor i Sveitservillaen bruker du fellesrommene i Hovedhuset. Der har vi restauranten vår, koselige stuer, fjellbibliotek og kinosal. 

Gode måltider

Restauranten

Spisesalen på Turtagrø er et lyspunkt, både utsikt- og matmessig. Vi har plass til 75 gjester, og på travle kvelder kan vi ta imot 130 mennesker ved å ha to bordsetninger.

Maten på Turtagrø er tilberedt med stor tyngde av lokale råvarer, ofte foredlet på stedet.

 

Firmaturer som gjør inntrykk

KURS OG MØTER I HØYDEN

Legger du firmaturen til Turtagrø Hotel i vakre Jotunheimen, får du like godt bruk for isøks som PC-en på én og samme dag. På Turtagrø og Hurrungane kan du og de ansatte teste egne grenser og oppleve teambuilding på høyeste plan.