– Bryllup –

eventyrbryllup på turtagrø

Har dere en drøm om å gifte dere på fjellet? Kun omgitt av familie, venner og spisse tinder? Turtagrø Hotel med Hurrungane som bakteppe utgjør en perfekt ramme for et eventyrlig fjellbryllup. Dette er deres store dag, og dere bestemmer. Vi tilpasser oss deres ønsker og vil yte vår ypperste service gjennom hele bryllupshelgen. Ta gjerne kontakt med oss for en uforpliktende prat i første omgang.

Vi har en restaurant og overnattingskapasitet med plass til ca. 100 gjester. Det serveres bryllupsmiddag i restauranten, og festen holdes i kjellerstuen. Dersom dere ønsker hotellet for dere selv, må dere være minimum 70 gjester. Mindre grupper kan også være aktuelt. Det kan holdes som lukket selskap i vår konferansesal/kjellerstue. 

Vi servere normalt en tre retters middag med tilhørende vin, øl og alkoholfrie alternativer, bryllupskake, aperitiff og fingermat.

I høgsesongen er det dessverre vanskelig for oss å arrangere bryllup. Vi tar i hovedsak kun imot bryllupsbookinger i begynnelsen og midten av juni.