HOVEDHUSET 
DOBBELTROM

Hovedhuset fra 2002 er moderne med god standard. Den prisbelønte bygningen er tegnet av arkitektene Jarmund & Vigsnæs.

Jarmund & Vigsnæs ønsket å ta naturen inn i rommet da de  tegnet hotellet. Rommene har rene fine linjer og er bygget i naturmaterialer. Det er ingen tv eller andre forstyrrelser på rommet som kan ta opplevelsen vekk fra naturen du befinner deg i. Alle rom har eget bad med dusj eller badekar. Skrivebord og godt med garderobeplass.

Vi setter gjerne inn ekstra seng om du trenger det!

HOVEDHUSET

TÅRNROM

Våre fineste rom har ekstra store vinduer, mye lys og en fantastisk utsikt. To av tårnrommene har fin hems med plass til to gode venner. Alle rom har eget bad med dusj eller badekar. Vi sette gjerne inn en ekstraseng om du heller ønsker det.

Jarmund & Vigsnæs ønsket å ta naturen inn i rommet da de  tegnet hotellet. Rommene har rene fine linjer og er bygget i naturmaterialer. Det er ingen tv eller andre forstyrrelser på rommet som kan ta opplevelsen vekk fra naturen du befinner deg i.

HOVEDHUSET
FAMILIEROM

 Ta med deg familien på Turtagrø! Familierommet har fire senger, og dusj på badet. De minste, opp til 2 år bor gratis hos oss, barn mellom 3-10 år får 50% rabatt, og barn mellom 11 – 14 år får 25 % rabatt.

Arkitektene Jarmund & Vigsnæs ønsket å ta naturen inn i rommet da de tegnet hotellet. Rommen har rene fine linjer og er bygget i naturmaterialer. Det er ingen tv eller andre forstyrrelser på rommet som kan ta opplevelsen vekk fra naturen du befinner deg i.

FØLG OSS GJERNE

 

 TURTAGRØ HOTEL

6877 Fortun

+47 57 68 08 00

Hotellet er stengt for sesongen. Vi åpner igjen 31. mars neste år.

NYHETSBREV