– overnatting –

restaurant

Spisesalen på Turtagrø er et lyspunkt, både utsikt- og matmessig. Vi har plass til 80 gjester på en bordsetting.

Daglig komponerer kjøkkensjefen en tre-retters meny ut i fra hva slags råvarer som er tilgjengelig og hva sesongen tilbyr. En del av råvarene videreforedles på stedet, som røkt ørret og spekeskinke.

Frokost:  Det blir servert frokostbuffet mellom kl. 7:00 og 10:00 hver dag.

Lunsj serveres daglig fra midten av juni-slutten av august mellom 13:00 og 17:00, der du kan velge fra vår a la carte meny. Om du ønsker lunsj for en gruppe utenom høysesong, kan du ta kontakt med oss på hotel@turtagro.no.

Middagen starter kl. 18:30 og serveres frem til 20:30.  Kaffe og te etter maten er selvsagt inkludert i prisen. Ved enkelte anledninger må en være forberedt på at det kan være to bordsetninger, henholdsvis kl. 18:30 og 20:30.