Gå på kvasse egger, og opplev lange nedkjøringer med spektakulære alpine topper og renner rundt deg. Topper som Store Ringstind 2124 moh, Store Dyrhaugstind 2147 moh, Lauvnostind 1980 moh, Steindalsnosi 2025 moh, Fanaråken 2068 moh ligger like ved Turtagrø Hotel.

Ønsker du roligere terreng er det flotte turmuligheter på Berdalsfjellet og Sognefjellet. Skisesongen varer normalt fra mars til sutten av mai.

Sveitservillaen fra 1888 er herlig og sjarmerende. Her bor du tett på historien i samme omgivelser som fjellpionerene som klatret i Hurrungane på slutten av 1800-tallet!

Rommene har køyeseng, og du kan ta med egen lakenpose. Ønsker du litt hotellkomfort kan du leie sengetøy og håndkle hos oss. Det er felles dusj og toalett på gangen, og du har egen vask på rommet. Er klærne våte har vi to store tørkerom i 1. etasje, fritt tilgjengelig. Du får selvsagt også tilgang til gratis wi-fi og parkering.

Restauranten er i Hovedhuset. Her serverer vi full hotellfrokost. Gratis kaffe og te er inkludert under hele oppholdet og kan nytes i fjellbiblioteket eller i peisestuen. Ønsker du middag serverer vi en treretters middag som kjøkkensjefen komponerer etter sesongens råvarer.

Overnatting
2- sengs rom med full hotellfrokost:kr 780,- per person
2- sengsrom med full hotellfrokost og 3 retters middagkr 1.490,- per person
4 - 6 sengs rom med full hotellfrokost:kr 650,- per person
4 - 6 sengs rom med full hotellfrokost og 3 retters middagkr 1.360,- per person
Ingen ting er som å nyte kveldssolen og utsikten til fjellene fra en av balkongene i Sveitservillaen etter en lang tur. Ta med deg vennegjengen på eventyr i Hurrungane!