– overnatting –
restaurant
Spisesalen på Turtagrø er et lyspunkt, både utsikt- og matmessig. Vi har plass til 80 gjester på en bordsetting. Daglig komponerer kjøkkensjefen en tre-retters meny ut i fra hva slags råvarer som er tilgjengelig og hva sesongen tilbyr. En del av råvarene videreforedles på stedet, som røkt ørret og spekeskinke.
Frokost: Det blir servert frokostbuffet mellom kl. 7:00 og 10:00 hver dag.
Lunsj: Lunsj serveres daglig fra slutten av juni-slutten av august mellom 13:00 og 17:00, der du kan velge fra vår a la carte meny. Om du ønsker lunsj for en gruppe utenom høysesong, kan du ta kontakt med oss på hotel@turtagro.no.
Middag: Middag serveres klokken 19.30. Etter en lang fjelltur er det viktig å bli mett. Er du fortsatt sulten etter hovedretten kan du alltid be om påfyll. Kaffe og te etter maten er selvsagt inkludert i prisen. Ved enkelte anledninger må en være forberedt på at det kan være to bordsetninger, henholdsvis kl. 18:30 og 20:30.