– program 2023 –

 fotoutstilling hans kristian krogh-hanssen

Fjell, folk og foto

 

Hans Kristian Krogh-Hanssen er en norsk fotograf og friluftsmann med mange turer i Hurrungane. Fra påske og utover våren vil et utvalg av bildene hans være utstilt på Turtagrø. 

Hans Kristian har jobbet som fjellfotograf og vært friluftsskribent i over 20 år. Han har både nasjonale og internasjonale publikasjoner og merkevarer på kundelisten. De siste årene har han også begynt å utvikle sitt uttrykk med særegne kunstfoto fra fjellet.

 Turtagrø og Hurrungane er et område av Norge han har et spesielt forhold til, og syntes er det perfekte sted å ha en utstilling med åpningsforedrag i påsken.   

 – Denne delen av Jotunheimen har en helt egen følelse over seg. Det er norsk fjellsports vugge og det mest alpine terrenget vi har i landet vårt. Det er alltid en rik opplevelse å komme til Turtagrø – å se innover Skagadalen med alle historiene og eventyrene som venter den som drar opp i fjellet. 

‑ For min del er det med kameraet jeg skaper historiene, og jeg åpner utstillingen min med å vise bilder og fortelle om noen av mine favorittopplevelser i Hurrungane.