– PROGRAM 2022 –

Kurs i akvarellmaling med Signe Fortun Weka

8.september kl. 17.00- 20.00

9. September kl. 11.00 – 14.00

Pris: 1000kr per pers

Nivå: nybegynner og viderekomne

Kursinnhold: Akvarellmaling med fargeblanding

Antall plasser: 10

Utstyr: Det vil være mulig å leie malerskrin (100kr) og kjøpe ark på kurset (pris etter kvalitet og størrelse). De som har kan ta med egne akvarellfarger, skrin, pensler, papir, glass til vann og tørkerull. Papir eller duk til å ha under arket.

Om Signe Fortun Weka

Kunstneren Signe Fortun Weka (født 03.08.45) maler akvareller, og er spesielt kjent for vakre vintermotiv fra fjellområdene omkring Sognefjorden.

Elev av Kristin og Andrea Jameson. Begge anerkjente kunstnere i Irland, med utdanning ved Accadenie i Firenze.

Har deltatt ved sommerakademiet i Kalvåg 6 ganger, og Lyngeheissenteret. Kurs i Italia og på Røros med Svein Olav Thunæs. Kurs i Spania og Frankrike med Magne Vangsnes 11 ganger. Kurs i Frankrike med Helge Bjørnsen, og sommerkurs ved Nansenskolen av Arne Isacsson. Kurs med Vedbjørn Sand to ganger, og med Margrete Torp.

Utstillinger

21 separatutstillinger og 29 kollektivutstillinger og juryert utstilling med Rælingen kunstlag. Utstillingene har vært på Stovner i Oslo, Galleri Svalbard, Irland 3 ganger, kulturhuset Gamlebanken på Eid, Galleri Walaker, Lustragard, Turtagrø Hotel, Sognefjellshytta, Galleri Krydder og på Haugehuset.

Innkjøpt av

Høgskulen i Sogn og Fjordane, Luster kommune, Lærdal sjukehus, Gaupne skule, Luster sjukestove, Hydro Energiverk, Sogn regionråd v/Sogn og Fjordane reiselivslag, Fortun Kraftverk, Sogndal VGS som gave til H.K.H Kronprins Håkon.

 

 OVERNATTING

Som kursdeltager får man 20% rabatt på overnatting i hovedhuset.

Priseksempel:

Dobbeltrom med halvpensjon en natt 3440,-

For booking ta kontakt på hotel@turtagro.no

Bindende påmelding innen 1.september til Turtagrø Hotel