– Påske 2023 –

fotokurs på topptur

TID: 31 mars – 2 april 2023

Kursholdere:

Hans Kristian Krogh-Hanssen og Sverre Hjelmeland

PRaKTISK:

Oppmøte kl 11.00 fredag 31. mars
Kurset varer i 3 dager med 2 overnattinger. 

Kurspris kr 5700 per person
Overnatting kommer i tillegg*

Det er få plasser så vi oppfordrer dere til å ta kontakt raskt.
Påmelding til Sverre Krogh Hjelmeland, IFMGA Tindevegledar/ Fotograf  
sverre@fjordfjell.no / 99035444

Info om kurset

Vil du lære å ta bedre bilder på topptur? Topptur og turbilder går hånd i hanske. Spesielt om turen går ut fra Turtagrø Hotell og inn i majestetiske Hurrungane. Å ta gode og unike turbilder er likevel en kunst flere vil lære mer om. Derfor arrangerer vi kombinert fotokurs og guidede toppturer over tre dager i begynnelsen av påsken.

Fokus i kurset vil ligge på trygge toppturer med fotofaglig innhold. Kursholdere er den profesjonelle skifotografen Hans Kristian Krogh-Hanssen (kroghphoto på Instagram) og Tindevegleder og fotograf Sverre Hjelmeland. De to har jobbet sammen i en årrekke med fjellsport- og skifoto.

Krogh-Hanssen er utdannet fotograf og anerkjent både kommersielt og innen media i over 20 år. Hjelmeland er sertifisert IFMGA Mountain Guide/ Tindevegleder med 20 års erfaring fra både Norge og internasjonalt. Begge godt kjent i Hurrungane og med de mest fotogene lokasjonene i fjellområdet.

Kurset vil ha fokus på motivvalg og enkel teknikk som mest sannsynlig vil forbedre tur- og skibildene dine betraktelig på kort tid, samtidig som du vil få noen gode historier og mye humor på kjøpet.  

Det er ingen spesielle krav til utsyr – kameraet du har vil fungere bra. Om du har speilrefleks eller systemkamera med mulighet for linsebytter, så er det bra. Vil du ta bilder med telefonen, så vil også det fungere. Vi tilpasser kurset etter deltakernes individuelle nivå. Dette gjelder også skiferdigheter, men det bør ikke være den aller første gangen du går topptur. 

Du bør ha med egen lap top med redigeringsprogram om du vil vise bilder på kveldene da vi ser gjennom dagens innsats over en øl i peisestua.

program

Fredag møtes vi til skitur kl 11.00. Vi snakker gjennom dagene, og går ein liten skitur slik at vi kommer i gang. På kveldstid vil vi forberede oss til neste dags skitur og fotoplan.

Lørdag og søndag blir det turer lagt opp med fokus på foto i rådende forhold, og tur blir etter vær føre og hva vi som gruppe ønsker. Det blir ikke lange teorikvelder, men fotosnakk og bildevisning. Søndagen vil vi avslutte i rimelig tid til at en kan komme seg hjem om man ønsker det.

 

OVERNATTING

Pris per person for overnatting i 2 døgn inkl. frokost, middag og nistepakke: 

Dobbeltrom Hovedhuset Kr. 4900
Enkeltrom Hovedhuset Kr. 5150
2-sengsrom Sveitservillaen Kr. 2650
Seng i sovesal i Sveitservillaen Kr. 2490

* Priser på overnatting er for helpensjon med 20% rabatt

 

FØLG OSS GJERNE

 

 TURTAGRØ HOTEL

6877 Fortun

+47 57 68 08 00

Hotellet er stengt for sesongen. Vi åpner igjen 31. mars neste år.

NYHETSBREV