– PROGRAM 2024 –

fotokurs på topptur med krogh-hanssen og hjelmeland

 

TID: 18 – 21 april 2024

PRaKTISK:

Oppmøte torsdag 18. april, klokken 18.00

Kurset varer i 3 dager

Påmelding: send epost med Fotokurs på topptur til hotel@turtagro.no

Info om kurset

Fokus i kurset vil ligge på trygge toppturer med fotofaglig innhold. Kursholdere er den profesjonelle skifotografen Hans Kristian Krogh-Hanssen (kroghphoto på Instagram) og tindevegleder og fotograf Sverre Hjelmeland. De to har jobbet sammen i en årrekke med fjellsport- og skifoto.
Krogh-Hanssen er utdannet fotograf og anerkjent både kommersielt og innen media i over 20 år. Hjelmeland er sertifisert IFMGA Mountain Guide/ Tindevegleder med 20 års erfaring fra både Norge og utlandet. Begge godt kjent i Hurrungane og med de mest fotogene lokasjonene i fjellområdet.
Kurset vil ha fokus på motivvalg og enkel teknikk som mest sannsynlig vil forbedre tur- og skibildene dine betraktelig på kort tid, samtidig som du vil få noen gode historier og mye humor på kjøpet.
Det er ingen spesielle krav til utsyr – kameraet du har vil fungere bra. Om du har speilrefleks eller systemkamera med mulighet for linsebytter, så er det bra. Vi tilpasser kurset etter deltakernes individuelle nivå. Dette gjelder også skiferdigheter, men det bør ikke være den aller første gangen du går topptur. Dersom du ikke har gått topptur før, kan du være med på forberedende kurs. Ta i så fall kontakt.
Du bør ha med egen lap top med redigeringsprogram om du vil vise bilder på kveldene. Da går vi gjennom dagens innsats over en øl i peisestua.

program

Torsdag møtes vi klokken 18.00. Vi snakker gjennom dagene, går gjennom utstyr og forbereder oss til neste dags skitur og fotoplan. Fredag, lørdag og søndag blir det turer lagt opp med fokus på foto i rådende forhold, og tur blir etter vær, føre og hva vi som gruppe ønsker. Det blir ikke lange teorikvelder, men fotosnakk og bildevisning. Søndagen vil vi avslutte i rimelig tid til at en kan komme seg hjem om man ønsker det.

pris

Pris inkluderer kurs og fullpensjon (frokost, niste og termos, og 3-retters middag).

Per person i:

Dobbeltrom med hotellstandard Kr. 13.800,-
Enkeltrom med hotellstandard Kr. 15.600,-
2-sengsrom i Sveitservillaen Kr. 11.700,-
Seng i fellesrom i Sveitservillaen Kr. 11.400,-