. – PROGRAM 2023 –

Alpinkurs

TID: 22. – 27. august 
PRaKTISK:

Oppmøte på morgenen tirsdag 22. august

Kurset varer i 5 dager
Kurspris kr. 9850 per person

Overnatting kommer i tillegg.

Forbehold om tre deltakere

Info om kurset

Det komplette innføringskurset som kombinerer ferdsel på blåis/snødekt bre, fjellklatring og sikring med naturlige sikringsmidler og kameratredning.

Du trenger ingen forkunnskaper om klatring eller bre for å være med på dette kurset, men du bør vær i normal fysisk form og være glad i å være ute i all slags vær. Så langt det lar seg gjøre ønsker vi å skreddersy kurset i forhold til deltagernes ønsker.

Alpinkurset består av brevandring og fjellklatring. Dette kurset gir deg en innføring i det som skal til for å ferdes i alpint terreng. Vi vil jobbe med alt som har med sikringsrutiner, kjennskap til utstyr, valg og bruk av utstyr og taulagsarbeid. Det skal under hele kurset være turer tilpasset ditt nivå, slik at du har overskudd til å jobbe med sikkerhet og håndverksmessige oppgaver. Kurset skal etablere rutiner som gir optimal sikkerhet under klatring og brevandring. Det innebærer bl.a. at du bevisstgjøres hvilke skjerpende omstendigheter vi må håndtere ved ferdsel i alpint terreng. Kurset er praktisk rettet og vi vil prøve å ta mest mulig av “teoriemnene” ute. Men et par av kveldene vil det bli lagt opp til kveldsøkter.

 

OVERNATTING

Pris per person for overnatting i 5 døgn inkl. frokost, middag og nistepakke: 

Dobbeltrom Hovedhuset Kr. 9700
Enkeltrom Hovedhuset Kr. 12700
2-sengsrom Sveitservillaen Kr. 6460
Seng i sovesal i Sveitservillaen Kr. 5940

Priser på overnatting er for helpensjon med 20% rabatt