Feir nasjonaldagen på en topp i Vest – Jotunheimen!

I år faller 17. mai og pinsen på samme helg. Både fredag 17 mai og mandag 20 mai er fridager. Det betyr langhelg til Turtagrø Hotel.

Mai er den fineste tiden for toppturer i Vest-Jotunheimen. Vårsnø og lange lyse dager gjør turmulighetene uendelige. Tenk å gå topptur på Store Ringstind eller Fanaråken, nå Vesttoppen av Austabotntind eller kjøre 1000 meter ned fra Store Dyrhaugstind til trappen på hotellet. Og å sitte på hotelltrappen med en kald drikke etter turen og se på fjellene og turen du har vært på.

17 mai frokost
Om du går med bunad eller skiklær blir det mye god mat og feststemning. Frokost fra 07.00 – 11.00.

17 mai middag.
Festmiddag om kvelden.

17. mai – 20 mai
Åpne føringsturer med Breogfjell. Har du lyst på turfølge og oppdage nye fjell i Hurrungane? For bare 1750,- kan du bli føreren på tur (gruppe på 6 personer).

Vi har to typer overnatting. Du kan bestille rom i det moderne Hovedhuset fra 2002 med full hotellstandard eller bo litt enklere i Sveitservillaen fra 1888.

Hovedhuset
Rommene i Hovedhuset har moderne standard. Jarmund & Vigsnes, som tegnet bygget, ønsket å ta naturen inn i rommet. Alle rom har eget bad med dusj eller badekar, skrivebord og godt med garderobeskap. I 2 etasje finner du felles tørkerom til våte klær. Du får selvsagt også tilgang til gratis wi-fi og parkering.

Sveitservillaen
Her bor du tett på historien i samme omgivelser som fjellpionerene som klatret i Hurrungane på slutten av 1800-tallet!
Rommene har køyeseng, og du kan ta med egen lakenpose. Ønsker du litt hotellkomfort kan du leie sengetøy og håndkle hos oss. Det er felles dusj og toalett på gangen, og du har egen vask på rommet. Er klærne våte har vi to store tørkerom i 1. etasje, fritt tilgjengelig. Du får selvsagt også tilgang til gratis wi-fi og parkering.

Restaurant og peisestue i Hovedhuset
Restauranten er i Hovedhuset. Her serverer vi full hotellfrokost , lunsj og treretters middag som kjøkkensjefen komponerer etter sesongens råvarer Gratis kaffe og te er inkludert under hele oppholdet og kan nytes i fjellbiblioteket eller i peisestuen.

Overnatting i Hovedhuset

Dobbeltrom med frokost: kr. 1.640,- per person
Dobbeltrom med halvpensjon: kr 2.370,- per person
Se flere typer rom og priser her.
Overnatting i Sveitservillaen:
2- sengs rom med full hotellfrokost: kr 780,- per person
2- sengsrom med full hotellfrokost og 3 retters middag: kr 1.510,- per person
4 - 6 sengs rom med full hotellfrokost: kr 650,- per person
4 - 6 sengs rom med full hotellfrokost og 3 retters middag; kr 1.380 pr person